Calendar

Display
Display

Full Calendar View

Friday, September 21, 2018

Sunset Salsa at FSU

7:30 pm - 9:30 pm (2 hours)

Location: Dwight Hall Auditorium 206 (DPAC), Dwight Hall Foyer, Crocker Grove

Organized by: Arts & Ideas

Sunday, September 23, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, September 23, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Monday, September 24, 2018

A Sound Mind is a Sound Body: Diet and Brain Health

1:00 pm - 3:30 pm (2.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Arts & Ideas

Monday, September 24, 2018

Manège à Trois

4:30 pm - 5:20 pm (0.83333333333333 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Midday Series

Thursday, September 27, 2018

Moon Landing in Context

7:00 pm - 9:30 pm (2.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Arts & Ideas

Sunday, September 30, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, September 30, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Monday, October 1, 2018

Fall Lyceum

5:00 pm - 7:00 pm (2 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room

Organized by: CELTSS

Tuesday, October 2, 2018

African-American Art after the Civil Rights Movement

5:30 pm - 7:30 pm (2 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Arts & Ideas

Sunday, October 7, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, October 7, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Monday, October 8, 2018

Columbus Day (No Day School Classes)

8:30 am - 4:30 pm (8 hours)

Location: Campus Wide - No Location

Organized by: University Registrar

Thursday, October 11, 2018

Pride Across Generations

5:00 pm - 8:00 pm (3 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Human Resources

Sunday, October 14, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, October 14, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, October 21, 2018

Campus Creative

9:00 am - 4:00 pm (7 hours)

Location: Athletic Center Gym (Ground Floor), Crocker Grove

Organized by: College of Arts & Humanities

Sunday, October 21, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, October 21, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Tuesday, October 23, 2018

Alan Feldman Poetry Reading

7:00 pm - 9:00 pm (2 hours)

Location: North Hall Commons

Organized by: Dept of English

Thursday, October 25, 2018

English Dept Poetry Reading

4:30 pm - 6:30 pm (2 hours)

Location: Heineman Ecumenical Center

Organized by: Dept of English

Thursday, October 25, 2018

Distinguished Faculty Awards

5:00 pm - 7:00 pm (2 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: CELTSS

Friday, October 26, 2018

English Department Poetry Slam

7:00 pm - 9:00 pm (2 hours)

Location: Sandella's Flatbread Cafe

Organized by: Dept of English

Sunday, October 28, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, October 28, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Monday, October 29, 2018

Joseph Van Hassel

1:30 pm - 2:30 pm (1 hours)

Location: Heineman Ecumenical Center

Organized by: Midday Series

Monday, October 29, 2018

Documentary Film "The Destruction of Memory"

4:30 pm - 6:30 pm (2 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Arts & Ideas

Tuesday, October 30, 2018

Bronski's Lecture

4:30 pm - 6:30 pm (2 hours)

Location: Heineman Ecumenical Center

Organized by: Arts & Ideas

Sunday, November 4, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, November 4, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, November 11, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, November 11, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Monday, November 12, 2018

Veterans Day (No Day School Classes)

8:30 am - 4:30 pm (8 hours)

Location: Campus Wide - No Location

Organized by: University Registrar

Wednesday, November 14, 2018

Last Day to Withdraw from a Semester Course with a "W"

8:30 am - 10:00 pm (13.5 hours)

Location: Campus Wide - No Location

Organized by: University Registrar

Friday, November 16, 2018

Comm Arts Theatre Production

7:30 pm - 10:00 pm (2.5 hours)

Location: Dwight Hall Auditorium 206 (DPAC), Dwight Hall Foyer

Organized by: Dept of Communications Arts

Saturday, November 17, 2018

Comm Arts Theatre Production

7:30 pm - 10:00 pm (2.5 hours)

Location: Dwight Hall Auditorium 206 (DPAC), Dwight Hall Foyer

Organized by: Dept of Communications Arts

Sunday, November 18, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, November 18, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, November 18, 2018

Comm Arts Theatre Production

7:30 pm - 10:00 pm (2.5 hours)

Location: Dwight Hall Auditorium 206 (DPAC), Dwight Hall Foyer

Organized by: Dept of Communications Arts

Wednesday, November 21, 2018 - Friday, November 23, 2018

Thanksgiving Recess

4:30 pm - 10:00 pm (2 days)

Location: Campus Wide - No Location

Organized by: University Registrar

Sunday, November 25, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, November 25, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Monday, November 26, 2018

Christian Gentry

1:30 pm - 2:30 pm (1 hours)

Location: Heineman Ecumenical Center

Organized by: Midday Series

Tuesday, November 27, 2018

Alex Gourevitch "Race, Class & Disobedience"

4:30 pm - 6:30 pm (2 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Arts & Ideas

Thursday, November 29, 2018

Earthrise - "The Image That Shared Our World" Film Screening

7:00 pm - 10:00 pm (3 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: McAuliffe Center & Challenger Learning C

Sunday, December 2, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, December 2, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Wednesday, December 5, 2018

Focus on 1968

5:00 pm - 7:00 pm (2 hours)

Location: Christa McAuliffe Center Planetarium

Organized by: McAuliffe Center & Challenger Learning C

Sunday, December 9, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, December 9, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Friday, December 14, 2018

Semester Classes End

8:30 am - 10:00 pm (13.5 hours)

Location: Campus Wide - No Location

Organized by: University Registrar

Sunday, December 16, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, December 16, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Monday, December 17, 2018 - Friday, December 21, 2018

Final Exam Period

8:00 am - 10:00 pm (4 days)

Location: Campus Wide - No Location

Organized by: University Registrar

Saturday, December 22, 2018

End of First Semester

8:00 am - 10:00 pm (14 hours)

Location: Campus Wide - No Location

Organized by: University Registrar

Sunday, December 23, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, December 23, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, December 30, 2018

Vineyard Metrowest Service

10:00 am - 11:30 am (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Alumni Room, McCarthy Campus Center 1839 Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Sunday, December 30, 2018

Banner Hill Church Service

6:00 pm - 7:30 pm (1.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum, McCarthy Campus Center Alumni Room, Heineman Ecumenical Center

Organized by: Outside Group / Campus Events

Wednesday, January 9, 2019

January Day

8:30 am - 4:00 pm (7.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: CELTSS

Tuesday, January 22, 2019

Classes and Student Teaching Begin

8:30 am - 10:00 pm (13.5 hours)

Location: Campus Wide - No Location

Organized by: University Registrar

Thursday, January 31, 2019

Dr Margaret Weitekamp

7:00 pm - 9:30 pm (2.5 hours)

Location: Dwight Hall Auditorium 206 (DPAC), Dwight Hall Foyer

Organized by: Arts & Ideas

Monday, February 4, 2019

Crystal Flemmimg " How to Be Less Stupid About Race"

4:30 pm - 6:30 pm (2 hours)

Location: Dwight Hall Auditorium 206 (DPAC), Dwight Hall Foyer

Organized by: Arts & Ideas

Monday, February 25, 2019

Nashoba Valley Chamber Ensemble

1:30 pm - 2:30 pm (1 hours)

Location: Heineman Ecumenical Center

Organized by: Midday Series

Thursday, February 28, 2019

Panel Discussion on the Development of the Space Suit

7:00 pm - 9:30 pm (2.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Arts & Ideas

Wednesday, March 6, 2019

Judy Norsigian

7:00 pm - 9:30 pm (2.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Arts & Ideas

Monday, March 25, 2019

New Inca Son

1:30 pm - 2:30 pm (1 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Midday Series

Tuesday, March 26, 2019

Melinda Lopez Playwright

7:00 pm - 9:30 pm (2.5 hours)

Location: Dwight Hall Auditorium 206 (DPAC), Dwight Hall Foyer

Organized by: Arts & Ideas

Thursday, March 28, 2019

Dr. Michael Neufeld

7:00 pm - 10:00 pm (3 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Arts & Ideas

Thursday, April 18, 2019

Author Ashley Farmer "Remaking Black Power: How Black Women Transformed an Era"

4:30 pm - 6:30 pm (2 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: Arts & Ideas

Monday, April 22, 2019

Celebrating Nature Through Apparel Design: A Tribute to the Oregon Coast

1:30 pm - 4:30 pm (3 hours)

Location: Whittemore Library LM01 Archives Room

Organized by: Dept of Fashion Design & Retailing

Saturday, April 27, 2019

Moon Race: The U.S.- Soviet Competition to Put a Man on the Moon

2:00 pm - 4:00 pm (2 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: McAuliffe Center & Challenger Learning C

Monday, April 29, 2019

Hinge Ensemble

1:30 pm - 2:30 pm (1 hours)

Location: Heineman Ecumenical Center

Organized by: Midday Series

Friday, May 17, 2019

Testing Einstein with Lasers and the Moon: The APOLLO Project

7:00 pm - 9:00 pm (2 hours)

Location: Christa McAuliffe Center Planetarium

Organized by: McAuliffe Center & Challenger Learning C

Tuesday, May 21, 2019

A Day in May

8:00 am - 4:30 pm (8.5 hours)

Location: McCarthy Campus Center Forum

Organized by: CELTSS

Friday, June 21, 2019

Chandra X-Ray Observatory 20th Anniversary Event

7:00 pm - 9:00 pm (2 hours)

Location: Christa McAuliffe Center Planetarium

Organized by: McAuliffe Center & Challenger Learning C